[ romana ] [ engleza ] [ germana ]
Stiri si Evenimente


Produsele Allstar

 

vezi toate produsele >>
Contact Allstar

S.C. Allstar Prod S.R.L.
Str. 8 Martie / Nr. 36A / 540229
Târgu Mureş / Mureş / România
Tel. : (+40) 265-253 354
Fax : (+40) 265-253 354
E-mail : office@allstar.ro
tehnic@allstar.ro

Bine aţi venit
S.C. ALLSTAR PROD S.R.L., firmă românească, cu capital privat, cu activitate bazată în principal pe producţie, a fost înfiinţată în 1994. Datorită percepţiei dinamicii vieţii economice, în 1997 conducerea a înfiinţat o firmă-soră: MURI BENZ OIL.

Cu toate ca obiectul celei de a doua activităţi este diferit – benzinărie, magazin de piese auto, bar, restaurant, motel, service, spălătorie auto – există o legătură între aceste două firme: calitatea serviciilor şi produselor, competenţa personalului, înţelegerea problemelor clientului şi căutarea satisfacerii acestuia.

Toate acestea se împreunează în ceea ce în mediile de afaceri sau pe stradă este cunoscut sub numele de MBO. O recunoaştere şi dovadă a calităţii oferite este certificarea sistemului de asigurare a activităţii conform ISO 9001/2000.
citeşte mai mult >>
Diplome şi Premii
Pentru noi, atingerea performanţelor pe toate planurile, inclusiv a performanţelor de calitate, a performanţelor în domeniul sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, constituie o preocupare atât a managementului cât şi a tuturor angajaţilor şi un principiu care stă la baza activităţilor desfăşurate.
citeşte mai mult >>